Сега вече разбрах – всичко е въпрос на приоритети. Сега приоритет в моя живот е моето семейство – моето дете и моят мъж. Това е израстването на един живот, допълни Галя.

\"Майчинството е магия, която извади най-доброто от мен\", призна Галина Христова, известна повече като Галя от балет \"Сатен\", в \"Шоуто на Иван и Андрей\".

\"Много често ти се случва да отричаш себе си и собствените си нужди в името на тези на детето ти, което е една чисто човешка еволюция, и това е по-добрата ти част\", допълни още тя. Галя разказа още, че й е много трудно да лавира между детето и работата.

Всяко нещо, което й се случва в ежедневието, Галя споделя с мъжа си. Тя сподели, че двамата си говорят много често и въпреки че са заедно от 4 години, не са си омръзнали и не са преживявали сцени на ревност.

\"Преди ми беше важно да постигна нещата, към които съм се прицелила, което автоматично поставяше връзката на второ място. Приемах, че това е в реда на нещата. Сега вече разбрах – всичко е въпрос на приоритети. Сега приоритет в моя живот е семейството ми. Това е израстването на един живот\", заяви Галя.

Вижте тематичните партита, които в момента Галя организира, във видеото.