\"БТР\" ООД – така кратко и ясно отговаря на въпроса \"Къде работите\" първият участник в \"Стани богат\" за тази седмица. Именно барабанистът на групата Б.Т.Р. Илиян Диков ще бъде първият гост, който ще посрещне довечера Ники Кънчев...

\"БТР\" ООД – така кратко и ясно отговаря на въпроса \"Къде работите\" първият участник в \"Стани богат\" за тази седмица. Именно барабанистът на групата Б.Т.Р. Илиян Диков ще бъде първият гост, който ще посрещне довечера Ники Кънчев. В студиото той ще разкаже за първия концерт на групата във Виетнам и защо там хората и до днес смятат, че песента \"Knockin\' on Heaven\'s Door\" е на Б.Т.Р.

 

Освен любовта към музиката и ударните инструменти, 33-годишният барабанист обича да ходи и на лов през свободното си време. Столът на богатството ще се окаже най-подходящото място за Илиян, тъй като голямата му мечта е да стане милионер, а ако някога тя се превърне в реалност, би я споделил със сина и съпругата си.

За сигурността на всички в студиото довечера ще се погрижи вторият участник, който работи като сътрудник по сигурността в Американското посолство. Виктор Пашков е на 34 години от София и още като дете обича да си играе с радиостанции. Веднъж обаче, в поредната игра на полицаи с негов приятел, се стигнало дотам, че истински полицаи конфискували детските му играчки.

В сряда първа на стола на богатството ще седне една дама, която знае много добре как трябва да изглежда хлябът, за да се продава успешно. Кремена Георгиева е родена в Багдад, но живее в София. Тя работи като ПР специалист и именно популярна марка хляб е едно от най-големите й професионални постижения.

 

Следващият участник на 27-ми април е доста смел в идеите си, като доказателство за това е, че е скачал от 4-ия етаж, вярвайки, че ще полети. Разбира се, опитът се оказал неуспешен... Желязко Янев е на 35 години от Бургас и има собствена фирма за фото и видео услуги. Хобито му е да колекционира хеви метъл музика, което обаче не му пречи да съжителства вече 5 години с жена, която слуша само поп фолк.

В четвъртък първият участник, който ще се бори за 100-те хиляди лева, смята, че е поумнял, след като тежести във фитнес залата падат върху главата му преди време. Спас Пейчев е на христова възраст, а за по-накратко приятелите му го наричат \"Мистър Елеганс\". Той обича да събира пощенски картички, а мястото, което иска да види не само на картинка, но и на живо, е Нова Зеландия.

 

Последната участничка за тази седмица също има своята интересна мечта и тя е да спечели Оскар. Ива Йорданова е живяла 4 години в Ню Йорк, стажувала е в ООН, а преди това завършва образованието си, като е сред ТОП 3 на випуска по успех. Сега 26-годишната дама живее в София, където се занимава с танци. Именно нейният бивш сценичен партньор ще я придружава в студиото на \"Стани богат\" в четвъртък.