Месните храни и употребата на алкохол преди полов акт са в полза на мъжкия пол...

Оказва се, че дали ще имате момче, или момиче, не зависи единствено от съдбата. Лекари разказаха пред \"Календар\" как можем сами да си помогнем при избора.

Ако спазвате няколко прости правила, то няма да се чудите - момче или момиче.

Ето и рецептата:

Възможността да имате момче е най-голяма, ако то е заченато по време на овулация. Причината е, че сперматозоиди с мъжки заряд са по-бързи от тези със женски и по-бързо стигат до целта.

Обратно - ако половият акт е преди овулация, мъжките сперматозоиди с мъжки потенциал загиват и дават път на женските, които са по-лениви, но за сметка на това два пъти по-издръжливи.

На второ място, важно е какво се яде. Месните храни и употребата на алкохол преди полов акт са в полза на мъжкия пол. Те допълнително забавят сперматозоидите, което намалявало шанса на женските.

За момиче се препоръчват тестени и млечни продукти и никакъв алкохол. Според специалистите, обаче, с всички тези мерки не трябва да се прекалява, за да не се навреди на бебето.

И още един любопитен факт - според лекарите, пълните жени почти винаги раждали момичета. Спортистките пък, точно обратно. Причината била в това, че в по-едрите жени имало повече женски хормони.