Един от най-драматичните моменти в живота й е опитът й за самоубийство, но тя твърди, че сега вече гледа цветно на живота...

Имала е кошмарно детство, но и богати любовници и голям късмет. Актриса, режисьор и продуцент. Филмът й \"Сбогом, мамо\" доведе до оставки на високопоставени държавни служители в Италия и България. Италианският културен министър подаде оставка, а малко по-рано същото се случи и с шефа на Националния ни филмов център. Тази вечер е премиерата на филма й в България, а тя е скандалната Мишел Бонев.


По повод слуховете, че е получила награда за филма заради близките си отношения със Силвио Берлускони, Бонев заяви в \"На кафе\": \"Всичко започна във Венеция, когато по време на награждаването Берлускони изпрати много поздрави по свой министър, съвсем официално, на мен като режисьор и продуцент\". Тя твърди, че има изцяло официално приятелство с италианския премиер.


Дълго време Мишел се двоуми дали да признае, че филмът \"Сбогом, мамо\" е автобиографичен. 


Разказах историята, защото може би има още хора, които живеят по същия начин. Има моменти, когато децата не се разбират с родителите си. Много млади хора могат да бъдат спасени, ако започнат да разговарят с обществото, каза Бонев.


Светът е пълен с омраза и с войни, повече отколкото любов и щастие, но това започва от семейството, подчерта Мишел Бонев. Все още й е трудно да прости на майка си, но след филма се освободила от това, което й тежи. 


Този филм е химн на любовта, каза Мишел


Един от най-драматичните моменти в живота й е опитът й за самоубийство, но тя твърди, че сега вече гледа цветно на живота. Признава, че е обичала баща си и е искала да живее с него, но той е имал и друго семейство и спира да се вижда с Мишел. Тогава майка й се обърнала към нея с думите: \"Не струваш нищо, дори собственият ти баща, който те обича, те изостави\". 


Какво още провокира сълзите на Мишел Бонев  гледайте на Nova Play.