Култовият филм ще има продължение, което носи заглавието \"Оркестър с име\", а сценарият е бил писан 3 години и половина...

Няма град в България, а аз много пътувам, където да не споменават \"Оркестър без име\" и да не говорят всички хора с възхищение за този филм. Няма и българин в Америка, който да няма филма и да не го е гледал поне 30 пъти. Сценарият на новия филм е много интересен, но нека хората видят какво става с героите 30 години по-късно. Това заяви Антон Радичев относно продължението на култовия филм, който носи заглавието \"Оркестър с име\".

Актьорът допълни, че е сигурен, че продължението на \"Оркестър без име\" ще се гледа толкова, колкото и първата част.

Велко Кънев няма да участва в продължението, като решението му е по лични причини и не е свързано с това, че сценарият не му е харесал. Това уточнение направи режисьорът Живко Ботев.

Сценаристът Генчо Генчев издаде, че е писал сценария 3 години и половина и че едната част на филма се развива в България, а другата в Германия.

\"30 години по-късно тези хора не са забравили мечтите си и им се дава възможност, не са ги изпуснали и им се дава шанс те да извадят китарите отново и да станат безкрайна част от хармонията\", допълни още той.

Екипът побърза да уточни, че не правят буквално продължение на филма.

Ние искаме да възродим добрата хубава традиция на класическата българска комедия, заяви Живко Ботев.

Добрата новина е, че през едната година от заснемането на трейлъра до сега, е събран половината бюджет за филма. Събрани са и около 10 хиляди евро, дарени от хора от чужбина.

Във видеото може да видите какво разказаха Катето Евро и Антон Радичев за своите герои 30 години по-късно, както и да видите трейлъра на \"Оркестър с име\".

Сайтът на филма е http://www.orkestarsime.com/.