Майка на крачка от решението да продаде новороденото си...

\"На кафе\" покани условно наречената Мария, която разказа в студиото как за малко не е продала бебето си, подтикната от сестра в родилното отделение.

 

Мария е била на 27 години, когато е забременяла от свой приятел, който не е поискал да гледа детето. Тя е от турски произход и е срам за неомъжена жена да има дете.

 

Нейна приятелка й помага и я скрива в къщата си. Там Мария живее, докато не ражда детето си, като първоначално смятала да го даде в дом за деца.

 

Така Мария ражда тайно от бащата на бебето и родителите си. Детето обаче трябва да престои известно време в кувьоз, тъй като се ражда в осмия месец.

 

В това време Мария споделя в болницата, че иска да го даде за осиновяване и тогава лекарка и медицинска сестра й казват да не казва на никого за намерението си, защото познават семейство, което не можело да има деца и срещу пари искат да го припознаят.

 

Семейството веднага идва в болницата и се среща с Мария, като не й казва точната сума, която ще получи. След като обаче й го носят да го кърми за първи път, сърцето й се разкъсва от мъка при мисълта да се раздели с него и се отказва от сделката.

 

Разберете последиците за всички замесени в случая след това – във видеото.