Идването му по долни гащи е в знак на протест срещу потъпканите права на малцинствата...

Регистрацията за изборите днес за малко не се превърна в цирк. Скандално известният Юзеир Юзеиров дойде в Централната избирателна комисия по боксерки.


И обясни, че идването му по долни гащи е в знак на протест срещу потъпканите права на малцинствата. Юзеиров е председател на инициативен комитет за издигането на брат му - Али Юзеиров за президент.


Двамата станаха известни с опитите да учредят мюсюлманската партия ОТОМАН, която съдът отхвърли като незаконна. На излизане от ЦИК Юзеиров  демонстративно обу панталоните си пред журналистите и даде кратко изявление.


\"Ние имаме две политически партии, под които са се подписали 22 800 български граждани – отказаха ни тези проекти. Не ги признаха\", заяви Юзир Юзеиров.


\"Днес аз пристигам в ЦИК с подписки на 21 човека, за да участваме в президентските избори – това е смешно\", продължи той. И запита: \"Мислите ли, че ще ни разрешат. Много добре знаете, че мюсюлманският съюз беше забранен в България, а аз осъден\", каза той.


\"Същата партия вече е активна в Кралство Белгия\", посочи Юзеиров, като отказа да отговаря на повече въпроси от медиите.