Ремонтът на проблемното трасе се прави с пари от държавния бюджет, но върви бавно и хаотично...

Разбита улица тормози от месеци пешеходците и шофьорите във Варна. Ремонтът на проблемното трасе се прави с пари от държавния бюджет, но върви бавно и според потърпевшите се изпълнява хаотично. Притеснени, че скоро идва дъждовен сезон, те се обърнаха за помощ към кореспонденти на Нова телевизия в морския град.

Макар и да изглежда сякаш улицата се намира в Бейрут или е някое пострадало от бомби място, това всъщност е варненска улица, кръстена на един от най-големите строители в нашата история – Кольо Фичето.

Улицата е в лошо състояние вече 3 месеца и всеки дъжд хвърля хората в истински ужас. И докога така – никой не обяснява на хората. Пътят си стои разбит, но според общината в момента тече самото строителство, подменя се канализацията и се работи от двете страни на обекта.

Въпреки това твърдение, работници на обекта няма.

Стоян Димитров от дирекция \"Инженерна инфраструктура\" отказа да се ангажира с краен срок за завършване на обекта, тъй като \"излизат много непредвидени неща\". Въпреки това той изрази надежда, че строителството ще завърши до края на годината.

А на потърпевшите от прахоляка и калта не им остава друго, освен да се надяват на малко повече бързина в ремонтните дейности.