\"Сцена\" на една от най-актуалните в световен мащаб технологии е НДК...

Искаш ли да видиш нещо наистина уникално, което ще направи разходката ти вечер  по-различна и интересна? Или ще те накара да забравиш, че си в неизбежното задръстване на бул. \"България\" и бул. \"Евлоги Георгиев\"?

Хвърли един поглед на сградата на НДК, откъм Моста на влюбените. Всъщност, едва ли ще е необходимо да го правиш – най-вероятно  преди да осъзнаеш, погледът ти неусетно вече ще е прикован там. А ти ще наблюдаваш спираща дъха 3D mapping прожекция, която ще накара сградата на НДК да \"оживее\", а теб ще \"пренесе в друго измерение\".

Ще станеш свидетел на най-мащабната и най-впечатляващата триизмерна прожекция. Без да разкриваме подробности, ще споделим, че това е най-мащабното в момента в Европа 3D mapping шоу, разгърнато върху толкова внушителна площ, каквато е фасадата на Националния дворец на културата. Да обединиш традицията, символ на която е НДК, с една от най-актуалните в момента в световен мащаб тенденции в триизмерното изображение, определено мотивира авторите да подходят с изключителен респект и креативност. И така да придадат на културния паметник една по-различна, но все така внушителна  и респектираща визия.

3D mapping прожекцията ще ти предложи няколко различни сюжета, обединени от една основна визия и образ. Триизмерната арт прожекция е озвучена със специално създаден саунд дизайн, който допълва зашеметяващия ефект от тях. Накратко,  не пропускай всичко това след 20.30 ч. на 18-ти октомври. Ще бъдеш в крак с една от най-актуалните технологии, която тепърва набира популярност по света. А ти можеш да я видиш докато просто се разхождаш...