Бабата на детето поиска право на отговор...

В края на септември в предаването гостуваха звездата от \"Забранена любов\" Фахрадин Фахрадинов и съпругата му Владимира. След това с екипа на „На кафе\" се свърза Емилия Иванова, майката на бившия приятел на Владимира, която е и баба на сина й Марк Антоний, за да поиска право на отговор. Според нея, в студиото са били казани \"множество неверни твърдения\".

По време на гостуването в \"На кафе\" т.г. Владимира заяви за семейството на бившия си мъж, че \"не иска никакъв контакт с \"тея хора\", които не й помагат по никакъв начин за детето.

Реших се на тази стъпка, продиктувана именно от тези нейни думи. На пръв поглед това са невинни думи, но на базата на тези думи, вече 7 месеца ние не можем да виждаме Марки – нито аз, нито баща му, заяви Емилия пред Гала.

Според Емилия е много лесно да се отправят обвинения към човек, който към момента няма възможност да се защити.

Бабата на Марки заяви, че въпреки всичко, продължават да изплащат издръжка на детето. На множеството нотариални покани, които е изпратила, както изисква законът, обаче не получава никакъв отговор.

Тя е едно нормално младо момиче, симпатично, след като моят син я харесва, значи и аз я харесвам. Аз съм се съобразявала на 100% с нея, гледала съм я като мое дете, разказа Емилия. Тя дори е наела на работа Владимира като офис организатор, независимо от това, че не е имала никакъв трудов стаж и конкретен поглед върху работата. Към днешен ден Владимира все още се води на работа във фирмата, получава майчинство и всички осигуровки от фирмата на Емилия.

Вижте част от гостуването на Емилия Иванова във видеото. Законно ли е желанието на Владимира да ограничи виждането на Марк с баба му според адвоката на бащата на детето - ижте ТУК.

 

Цялото гостуване на Емилия Иванова може да гледате на NovaPlay!