Отговорът в \"На кафе\" даде адвокат Лъчезар Немски, адвокат на Георги Димитров..

Аз държа да стане ясно, че не мога да взимам никакво отношение в нейния живот. Единственото, което искам е да мога да виждам детето, заяви Емилия Иванова, която не е виждала внука си от 24 март. \"Искам да се грижа за него, прабабата също иска да се грижи за него. Тя много го обича. Бащата също иска да го вижда и смятам, че не е морално да не си вижда детето\", допълни още бабата на детето на Владимира – съпругата на актьора от \"Забранена любов\" Фахрадин Фахрадинов.

Законно или не обаче е желанието на Владимира да ограничи виждането на Марк с баба му и дядо му? Отговорът в \"На кафе\" даде адвокат Лъчезар Немски, адвокат на Георги Димитров по гражданското село, което Владимира Фахрадинова е завела за отнемане на родителските му права над общото им дете Марк Антоний.

Според него, законът не ограничава такива свиждания, които бабата може да има, след като бащата е в затвора. От ефира на Нова телевизия адвокат Немски призова Владимира, да не ограничава този контакт и да говори с него извън съда и правните факти.

Емилия Иванова заяви, че заплахи към Владимира и Фахрадин не е имало и нарече това \"легенди\".

Може ли Марк да бъде осиновен от съпруга на Владимира – Фахрадин Фахрадинов, и как коментираха това бабата на детето и адвокатът на баща му – вижте във видеото.

 

Още по темата може да прочетете ТУК.