Целта на екипа на шоуто е да покаже положителните страни от характера на участниците…

 

Идеята на стартиращия през септември сезон на „ВИП Брадър" и на новия „Биг Брадър" е да покаже най-добрите страни на звездите и на старите съквартиранти. Това обяви в ефира на „Здравей, България" изпълнителният продуцент на шоуто Нико Тупарев.  

 

Той разкри, че вече е съставен списък от около 30 знаменитости, които авторите на формата биха искали да влязат в къщата. Сред тях ще има и световноизвестна личност, но все още не е ясно коя ще бъде тя. 

 

„Често се оказва, че човекът зад изградения от пресата образ на дадена звезда е много различен", коментира психологът на предаването Ани Владимирова. И допълни, че в къщата известните хора показват качества, които дори самите те не подозират, че притежават.

 

Нико Тупарев пък бе категоричен, че не парите са факторът, който кара звездите да участват в шоуто.

 

„Сега искаме да съберем хора, които имат вътрешната потребност да направят нещо различно", каза продуцентът.

 

След „ВИП Брадър" в ефира на Нова телевизия ще започне сезон на „Биг Брадър", различен от всички излъчени досега. В него бивши съквартиранти ще получат втори шанс за изява на екрана. 

 

„Сигурно на всеки понякога му се е искало да върне времето назад, за да направи неща, които по-рано не е успял. Брадърите ще получат този уникален шанс", поясни Ани Владимирова.

 

Целия разговор за новите сезони на реалити формата гледайте във видеото.