Вижте включването на живо с актьорите от сериала "Етажна собственост", които току-що започнаха снимки за новия сезон

Тази седмица започнаха снимките на „Етажна собственост” 3! След успеха на първите два сезона на комедийния сериал, от продуцентска компания „Идалго” подготвят трети сезон, който ще стартира в края на септември по Нова телевизия.  

Пълен завой в сценария и във визията на „Етажна собственост” могат да очакват зрителите наесен, а мотото на новия сезон е „Новодомци”. Коренно различна обстановка и нов основен сблъсък ще има в третия сезон. След падането на блока в столичния кв. “Надежда” в края на втори сезон, съседите са обезщетени с нови жилища в луксозен затворен комплекс. Така те заживяват в света на по-заможните, от което произтичат редица комични ситуации.

В „Етажна собственост” 3 зрителите ще видят българската действителност от другата страна на монетата. Сериалът прави не само завой във визията и в сценария, а и прибавя към екипа си доста нови герои. Засега те се пазят в тайна.

В луксозния комплекс „надеждянци” се сблъскват със своите нови съседи, които водят спокоен, сигурен и охолен живот. Въпреки новите си жилища героите от „Надежда” не са сменили социалния си статус и се явяват като натрапници в света на богатите.

Дали луксозният комплекс ще „претопи” новодомците или те него, предстои да разберем от края на септември по Нова телевизия!