Невена Василева става водещ на сутрешните и обедната новини...

Христо Калоферов и Калина Крумова са новите водещи на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”. Двамата застават пред камерите от понеделник, 10 септември. След като бяха екранна двойка през август и бяха приети изключително добре от зрителите, сега двамата поемат предизвикателството за постоянно и ще казват „добро утро” на зрителите всеки делничен ден.

На досегашния водещ Евгений Генчев е предложено да остане част от екипа на Нова.

 

Освен новите водещи, ще се променят динамиката и съдържанието на „Здравей, България”. Повече новини и информация, живи връзки и видео материали, фокус върху социалните теми и въпроси, свързани с ежедневието на зрителя, ще допринасят за новия облик на „Здравей, България”.

От понеделник много повече ще бъдат и новините за зрителите сутрин. Водещ на новите емисии, които са на всеки половин час, както и на обедните новини ще бъде Невена Василева. Била е репортер, водещ и редактор в няколко телевизии, като се занимава с журналистика вече над 13 години.

 

Досегашните водещи Марина Стоименова и Деница Суруджийска също остават в екипа на медията, като продължават да отговарят за най-важното от своите ресори.

 

За първи път в България Нова ТВ започва да излъчва светски новини като рубрика в обедната емисия. Чаровната Нели Атанасова ще представя „VIP Новините” – най-интересното от живота на звездите в България и света. „Ексклузивни интервюта и кадри. Провали и успехи. Ужасни модни престъпления” – това обещават от екипа на VIP Новините, в който продуцент е Мариян Станков – Мон Дьо.