„Господарите” в Нова ТВ или нещата си идват на мястото...

Звездният тандем Зуека и Рачков гостува в студиото на “Карбовски : Директно” с първо интервю след завръщането си в ефира на Нова телевизия.

Отношенията между тях - приятели и извън ефира?

 

Зуека е изключително добър човек, човек, на когото мога винаги да разчитам. Помагал ми е в трудни моменти и е много благодатен партньор. Никога няма да иска изпъкне за сметка на партньора си”, сподели Рачков, който също получи комплименти от ефирния си партньор.

„Същото, което каза Рачков за мен, мога да го повторя и аз”, заяви Зуека.   

Двамата признаха, че извън ефир им се случва да спорят, но само за работа. Не скриха, че им се случва да крещят, но това се дължи на стреса да работиш в телевизия.

„Ние имаме голям проблем с Рачков, когато снимаме снимки и много прегреем. Тогава ни хваща истерията. Хвана ни смешката – няма снимка. И ние знаем, че 5 минути е смях и няма снимки”, признаха пред Карбовски „Господарите”.

Истината за личния живот

 

Относно истината за отношенията си с Мария Игнатова, Димитър Рачков призна, че му е омръзнало да опровергава информациите, които излизат по медиите:

„Един ден ни разделят, на втория ни женят, на третия ден вече тя е бременна, на четвъртия е родила, децата са на около 5-6 месеца вече, на седмия ден са абитуриенти.”

Рачков потвърди, че с Мария са заедно и заключи, че журналистите по жълтите вестници са творчески изчерпани и нямат какво да пишат вече.

На въпрос как е личния му живот, Зуека отговори, че статусът му е сменен от 10 месеца насам и е с Ани Вичева.

„Нормално е във всяко семейство да има драми и трагедии. При на симаше драма и може би много добре сме я укривали. Не се разбирахме много дълго време, но причината да се разделим със сигурност не е Ана Вичева, както повечето вестници го бяха написали. Напротив – Ани е един прекрасен човек и се надявам да изкарам останалата част от живота си с нея”, обясни Зуека.

“Шинел” ще има още няколко представления, които ще бъдат изиграни до края на годината, а след това за театър „Кредо” ще отговаря бившата половинка на актьора – Нина.  

На въпрос дали ще се оженят, той отговори: „Ще видим.”

Новите стари господари се завръщат в ефира на Нова ТВ в понеделник, 10-ти септември, от 22 часа.

Цялото гостуване на Зуека и Рачков при Мартин Карбовски гледайте във видеото, а цялото предаване „Карбовски: Директно” - в Nova Play.