Водещият за завръщането на "Всяка неделя" в ефир на 9-ти септември от 17 часа...

„Нашият занаят стана достъпен за фолк певиците и певците, но като се появи някоя фолк певица за водеща, никой не се интересува. То не остана фолк певица да не е водеща. Но когато мен ме пуснат по някакъв начин, вече става интересно”, коменитра Кеворк Кеворкян в студиото на „Карбовски: Директно” във връзка със завръщането на „Всяка неделя” от 9-ти септември в телевизионния ефир.

 

Изглежда има някаква промяна в България – мен винаги са ме спирали преди изборите. Последния път, когато наближиха изборите през 2005 г., ме изхвърлиха. А сега срещу изборите ме пускат. Или нещо се е променило, което е малко вероятно, или по-скоро вече не им дреме от медиите”, допълни Кеворкян.

 

„Явно между фолк певиците и за мен се е отворила една малка ниша”, отбеляза иронично Кеворк Кеворкян, като благодари на Нова ТВ за това, че са „поели този кураж”.

 

Кеворк отказа да коментира спиранията на „Всяка неделя”. Той обаче припомни първото спиране предаването през 1988 г. заради интервю с руския академик Амосов, който заяви, че най-фалшивият лозунг е „Пролетарии от всички страни, съединявайте се!”.

 

„Много хора ме поздравиха и застанаха с имената си, къде отидоха тези българи?”, запита водещият.

 

„Искам да ме гледат разумните хора. Тома Томов ще има минути. Другите ще ги разкрия утре”, разкри Кеворкян относно „Всяка неделя”.

 

Той допълни, че „новото е добре забравеното старо” и че във „Всяка неделя” ще бъдат показани неща, натрупани през годините. „Мисля, че ще е полезно”, на мнение е водещият.

 

„Както винаги, търсим хората, които могат да ни кажат нещо. Те са два вида – едните знаят, че могат да ни кажат нещо интересно, но ги е страх, а другите не знаят, че могат. И двете са много интересни породи. Вторите са по-интересни и през последните години се убеждавам, че това са обикновените хора, в които няма превзетост. Истината ще дойде оттам”, заяви Кеворкян.

 

Той заключи, че зрителите ще бъдат доволни и че ще разберат, че от „Всяка неделя” са предани на публиката, искат пак да й бъдат предани и да й помагат.

 

Част от разговора с Кеворк Кеворкян в „Карбовски: Директно” гледайте във видеото, а цялото гостуване вижте в Nova Play.

 

Не пропускайте завръщането на „Всяка неделя” на 9-ти септември от 17 часа.