Водещият разкрива пикантерии от кухнята на шоуто...

Часове преди официалния старт на ВИП Брадър Ники Кънчев разкри пикантерии от кухнята на шоуто в студиото на “Карбовски : Директно”.

Три домашни любимеца ще има в Къщата на ВИП Брадър, но ти не си между тях”, пошегува се Ники Кънчев с водещия на Мартин Карбовски. Той поясни, че това са желанията на звездите, с които зрителите ще се запознаят на 16-ти септември в 20 часа по Нова телевизия.

Ники Кънчев разкри, че продуцентите не издават никаква информация, но не толкова, за да спрат изтичането на информация, колкото да се направят така наречените туистове – ще се сменят един човек с друг, ще влизат хора с мисии и т.н.

На въпрос на Мартин Карбовски дали Фънки наистина ще влезе в шоуто, Ники Кънчев отговори с усмивка, че той е „достатъчно голям, за да влезе, стига вратата да го пусне”.

Все пак водещият на ВИП Брадър издаде, че в Къщата ще има много музиканти и че е твърде възможно сред Съквартирантите да бъдат синът на Стефан Данаилов – Владимир и Криси Патрашкова.

 

"Има любимци от прехода на телевизиите. Политици не съм чул да има", допълни Ники Кънчев.

Водещият сподели, че Памела Андерсън ще бъде двигател на цялата първа седмица на шоуто.

„Тя ще определи много от мисиите. Изобщо принципът на сезона ще бъде на капитаните, на отборите, на лидерството”, допълни Ники.

Повече подробности разберете от видеото.