Вижте още кого видя екипът на "Club news" на откриването на обновен дискотечен център

Фолк певиците не престават да експериментират с външния си вид. В стайлингово отношение мъжете от гилдията действаха по-обрано или поне досега. Желанието да са интересни на феновете обаче надделя и господата от бранша вече не изостават, а смело показват на какво са способни.

Тони Стораро се появи на откриване на обновен дискотечен център с мустаци.Той позира с дуетната си половинка Таня Боева. А Илиян демонстрира, че брадата много му отива. Всъщност Тупалката поднесе и изненадата на вечерта, появявайки се не с годеницата си Бела, а с непозната руса дама.

Сани от музикалното шоу X Factor замени гаджето си Пламен с атрактивния дует Ангел и Мойсей. Лейди Би се появи с изцяло променена визия. Може би най-накрая екстравагантният стил е останал в миналото. Магда не потвърди, но не отрече слуховете, според които вече не е заедно със скандалния си приятел Красьо Черния.  

Изпълнителят Ангел се радваше на вниманието на засукани колежки. Единствено появата на Теодора обаче го накара да се развълнува. Стоян Петров също бе сред посетителите на танцувалния клуб. Дано скоро зарадва фенове не само с активни, светски изяви, но и с ново парче.

Наско Михайлов бе допуснал груба, модна грешка, появявайки се с пуловер на дискотека. Може да вземе поне малко пример от елегантния стил на Христо Сираков.

Носителката на титлата „Мисис България” Галена Георгиева използва случая да покаже изцяло изрусената си прическа. Сред присъстващите засякохме знайни и незнайни светски фурии, обединени от любовта към позирането. В подобна фолк обстановка Део не бе на мястото си, но все пак се справи с ролята на водещ.

Очертава се дискотечният сезон да бъде обещаващ и цветен!