Оказва се, че любовта в Холивуд не е фикция

Любовта в Холивуд не е фикция! Доказателството са двойката Стинг и Труди Стайлър, които могат да послужат за пример. Певецът и съпругата му, която е продуцент и актриса, бяха отличени с "International Green Film Award”. Наградата, по-известна като „Зелен Оскар”, им бе връчена заради спасяването на тропическите гори в Бразилия.

Хармонията в отношенията на Стинг и Труди е пословична. Все пак говорим за 30-годишен брак и четири деца. И  това не е всичко. Той – може да се похвали, че е един от най-успелите певци, а тя има богат опит зад камерата, както и пред нея.

Въпреки че сега отношенията и социалната им дейност изживяват разцвет, то в миналото любовта на двойката преминава през доста трудности. Когато се срещат, Стинг все още е женен за предишната си съпруга, от която има две деца. Привличането му към Труди обаче го кара да се разведе. Решението се оказва правилно, затова няма място за угризения на съвестта.

Изпълнителят на "Desert Rose" навърши на 2-ри октомври 61 години. Тайната за стройна му фигура и тонус се дължи на всекидневни занимания с йога и джогинг по осем километра. Бившият фронтмен на бандата "The Police” и съпругата му Труди  все по-усърдно приканват да се грижим за околната среда, както и да демонстрираме любовта си към тези, които обичаме.