Във всяко предаване могат да бъдат спечелени предметни и парични награди за над 150 000 лева

В първото предаване „Национална лотария“, което стартира тази събота по Нова телевизия, на гости на Захари Бахаров ще е поп фолк дивата Галена. Известната брюнетка ще влезе в ролята на втори водещ в най-новото гейм шоу в ефира и ще има задачата да помага в раздаването на награди и да води игра с публиката.


„Галена беше прекрасна по време на снимките и се справи много добре със задачата си“, похвали своя партньор водещият  Захари Бахаров.


Освен известните личности, които във всяко предаване ще влизат в ролята на втори водещи, в раздаването на наградите ще се включат и „Материалните“ момичета. Изкусителките на „Национална лотария“ са пет на брой и са избрани след тежък кастинг.


„Изборът беше много труден, защото имахме много изисквания. Искахме всички да са с различен темперамент и всяка със своята индивидуалност да носи различно настроение. Другото голямо предизвикателство беше ръстът им, който трябваше да подхожда на Захари“, споделя продуцентът Ники Николов.


Хитовата игра, която раздава невиждани за българския ефир награди, залага на динамиката и в рамките на едва 30 минути участниците имат шанса да спечелят над 150 000 лева в парични и предметни награди.


„Още в първото предаване зрителите ще станат свидетели на големи емоции от страна на участниците и, разбира се, на големите печалби“, допълва Николов.


Гейм шоуто ще се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник ще си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева.


Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет от „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.


Гледайте „Национална Лотария“ - 06 Октомври, 19:30 часа