Още едно хитово заглавие „Ифет” ще изненада зрителите

Хитовият турски сериал „Огнено сърце” ще покори ефира на Диема Фемили през следващата седмица, като част от изненадите, които медиата е подготвила за почитателите на романтичните заглавия. От вторник, 16 октомври, всеки делничен ден от 22.00 часа сюжетът на екрана ще пренесе зрителите в необятния Истанбул, за да ги срещне със звездата на турските сериали – Туба Бююкюстюн. Нейната звезда изгря преди години в ефира на Нова ТВ в друг безспорен хит – “Гордата Аси”, където тя отново бе в главната роля.

 

В „Огнено сърце” красивата актриса ще се превъплъти в ролята на младата Хасрет – именно за това свое превъплъщение тя получава наградата за най-добра актриса на турските Медийни Оскари. На екрана нейната героиня има качествата на блестяща певица, а животът й изцяло се променя, когато известен музикант, наследник на богат и уважаван род в Истанбул, решава, че ще превърне дарбата й в кариера.

 

През 2010 година „Огнено сърце” получава наградата за най-добра любовна телевизионна поредица на АТВ, както и приз за най-добри главни актьори. Вдъхновен от брилянтната театрална постановка на Джордж Бърнард Шоу „Пигмалион” и известния мюзикъл по пиесата – "Моята прекрасна лейди", „Огнено сърце” представя историята на Пепеляшка, но примесена с музиката и таланта.

 

За Туба Бююкюстюн ролята на Хасрет ще остане най-важната в живота й като цяло, тъй като на снимачната площадка на „Огнено сърце” пламва любовта между звездата и колегата й Онур Сайлак. На 28 юли миналата година двамата сключват брак в тесен кръг в Париж, а от тази година са и горди родители.

 

С Париж е свързан и Джансел Елчин, изпълнителят на главната мъжка роля в сериала. От дете талантливият Джансел живее в Париж, където завършва лицея Расин, а в последствие се посвещава на политическите и икономическите науки. Срещата му с известна турска продуцентка и режисьорка го връща в Турция – към неговото призвание, където той светкавично  се превръща в телевизионна звезда.  

 

Съвсем скоро Диема Фемили, доказала се като дома на турските сериали, ще предложи и още едно премиерно заглавие от Босфора – „Ифет”. В него зрителите ще видят друга хитова актриса – Дениз Чакър, позната на родната публика като злата Ферхунде, но този път в една напълно различна светлина.

 

След старта на „1001 нощ”, Диема Фемили продължава да предлага нови хитови поредици, вълнуващи истории и едни от най-големите звезди на турската сцена. От началото на тази година медиата успя да се наложи като абсолютен лидер сред зрителите, като привлича вниманието на все повече любители на романтичните турски сериали. Диема Фемили се утвърди като най-гледаната кабелна телевизия, като на моменти през лятото дори изпреварва ефирни конкуренти като TV 7.

 

„Огнено сърце” – от 16 октомври всеки делничен ден от 22.00 часа по Диема Фемили

 

„Ифет” – скоро по Диема Фемили