Три актриси ще разкажат за участието си в новия български филм "Още една мечта"

Тази неделя, 14 октомври, със  „Съпругите” на „Станция Нова” ще се срещнат актрисите Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Заедно с още свои колеги от снимачната площадка на новия български филм "Още една мечта", те ще споделят най-любопитните новини около снимките на продукцията и останалите им ангажименти в киното.

С Жени и Мая във втория ден от уикенда ще разговаря Елена Станкулова – майката на Никол Станкулова. Tя ще сподели как се чувства във времето, в което нейната дъщеря – чаровната водещата на Прогнозата за времето по Нова ТВ, е в къщата на VIP Brother.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които станаха известни с участието си в реалити шоуто Big Brother, също ще коментират VIP сезона, докато в неделния ден Катето Евро приготви рулца и мус от сьомга.

В рубриката ще видим Жорж Ганчев и съпругата му, а фолкпевицата Джорджиа ще разкаже как се възстановява след тежката операция, която преживя.

В "Удавете водещия" PR специалистът Ива Екимова и директорът на Фондация "За нашите деца" Иванка Шалапатова ще коментират темата "Трябва ли да се осигурява на жените достъп до ръководни постове", а по-късно водещият Любен Дилов – син, журналистът Георги Милков и продуцентът на предаването Андрей ще потърсят отговора на въпроса „Адекватна ли е външната политика на министър Николай Младенов”.

На екрана „Съдебен спор” тази неделя ще разгледа едно много емоционално дело, свързанo с родителските права над дете на година и половина, след смъртта на единия от родителите.