„Щастливата монета“ зарадва двадесет и четири годишния Мирослав Димитров

И тази събота в „Национална Лотария“ по Нова ТВ участник си тръгна с чисто нов лек автомобил. „Щастливата монета“ зарадва двадесет и четири годишния Мирослав Димитров. „Мечтая да обиколя света и сега тази награда ми позволява да осъществя своята мечта“, сподели късметлията от Стара Загора. Въпреки, че е безработен отказва да продаде новото си возило и разказа, че ще продължи да играе, за да спечели пари за пътуването.

Сейфовете от втората игра се отвориха, за да поднесат общата сума от 8 750 лева на двамата участника. Дария Манева си тръгна със сумата от 1 500 лева, а късметът се усмихна на Михаил Михайлов от Видин който си тръгна със 7 250 лева.

В „MEGA JACKPOT” за 100 000 лева игра Димитър Димитров от София, който нямаше много късмет и напусна играта само след първите няколко сфери. Димитър  си тръгна от шоуто с 5 000 лева. “Дойдох за повече пари, но и тази сума е страхотна. Бих играл отново, защото играта е много забавна и повишава адреналина. Сумите, за които можеш да играеш са наистина нечувани“, коментира играта си Митко.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта wwww.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в  търговската мрежата на Globul, Еврофутбол и Fastpay.