Форнтменът на легендарната група потвърди новината за концерта им в София

Часове след обявяването на новината, че легендарните “Бон Джоуви” ще изнесат концерт в София през май догодина, вокалистът на бандата прие екип на Нова телевизия в знаковия за Лондон хотел "Савой".

Сградата, решена във викториански стил, освен туристическа атракция се определя като едно от най-престижните места, където по право отсядат световни знаменитости.

"Това което казвам на всяко едно момче, което иска да бъде като мен, е въобще да не мисли каква популярност ще придобие - просто трябва да  има много ясна представа за себе си", така Джон описа накратко формулата на успеха пред камерата на Нова.

Интервюто се проведе в апартамент 426 на хотел “Савой”, от който се открива приказна гледка към брега на река Темза. На същия етаж  е отсядала и Великата Мария Калас, като на нейно име е наречена една от стаите в хотела. А за да се потопят в романтиката на добрата стара Англия, в хотел "Савой" са прекарвали незабравими мигове Кари Грант и нежната му половинка, Мерилин Монро и сър Лорънс Оливие, тук е  се е усамотявала и София Лорен.

В наши дни това е мято за частни тържества както на Кралски особи, така и на мултимилионери, много голяма част от които говорят на руски...

Веднага след срещата с екипа на Нова, Джон Бон Джоуви се отправи на среща с британския премиер Дейвид Камерън.