Търсим най-големите BON JOVI фенове, участвайте в играта до неделя, включително

Участвай в играта на „Здравей, България”, покажи ни колко голям фен на BON JOVI си и спечели диамантен билет за концерта на бандата на 14 май 2013 г. в София, Национален стадион „Васил Левски”.

 

Само часове, след като днес бяха пуснати в продажба предварителните билети за концерта, диамантените билети вече свършиха. Нова ТВ обаче ти дава ексклузивен шанс да спечелиш последните четири билета за Диамантения кръг.

 

Как? Пусни си любимото парче на групата и докато го слушаш, направи своето най-яко фен изпълнение в стил BON JOVI – можеш да пееш в дует с BON JOVI, да танцуваш, да извадиш старата рок китара и да изтупаш прахта от вечните рокерски дрехи. А защо не и да полетиш във въздуха, както самият BON JOVI прави в клипа на Livin’ on a Prayer. Стига да е безопасен полет, разбира се. 

 

Твоето най-силно BON JOVI изпълнение можеш да изпратиш като клипче (заснето с телефон, камера или фотоапарат) на мейл адреса ни igra@ntv.bg, най-късно до края на деня в неделя. Клипчето трябва да бъде не по-дълго от 2 минути.

 

Ще очакваме твоите най-фенски и вдъхновени видеоклипове на тема BON JOVI до неделя, включително (4 ноември). Покажи на цяла България защо точно ти заслужаваш да си най-близо до бандата по време на концерта през 2013-та.

 

А от днес шоуто на легендарната банда се приближава още повече, тъй като в мрежата на Eventim вече стартират и предварителните продажби на билетите.

 

От 9.00 часа на 1 ноември стартират предварителните продажби. От този момент до официалния старт на продажбите (на 05 ноември) феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ, както и билети на промоционални цени, които са с ограничен брой (само първите 500 от всяка ценова категория и само първите 100 от зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ).

 

Линкове за предварителна продажба на билети онлайн:

 

BG - http://www.eventim.bg/bg/bileti/test-b-sofia-national-stadium-vasil-levski-288589/event.html

 

ENG - http://www.eventim.bg/en/tickets/test-b-sofia-national-stadium-vasil-levski-288589/event.html?