Според Румен Луканов изолацията е повлияла много на участвалите ВИП звезди

„Участниците във VIP Brother са доста различни от обикновените участници. Явно изолацията им влияе, културният шок бе много сериозен”, разказаха за „Здравей, България” Румен Луканов и Жаси по повод участието на звездите в култовото шоу.

По повод пиянството на Багата водещият на „Сделка или не” коментира, че става въпрос за нормално пиянство и допълни, че хората имат и добро, и лошо пиянство.

Жаси пък заяви, че случилото се изобщо не я е изненадало и дори било очаквано: „До момента той беше доста балансиран и уравновесен. Това донякъде го правеше бомба със закъснител”.

Определено изолацията оказва влияние и в един момент човек се отпуска и не брои чашките, обясни Румен Луканов.

Гостите в студиото на „Здравей, България” заеха противоположни позиции за това дали поведението на Благой ще отблъсне от него зрителите, които му симпатизират. Според Жаси зрителите ще се отдръпнат от самбиста, докато според Румен Луканов въпросът е относителен, тъй като всеки има негативни страни.

Фаворитите на Жаси за победата са Никол сред жените и Орлин сред мъжете. Румен също сподели симпатиите към Никол, като се обоснова с това, че тя е най-балансирана, въпреки че е най-малка, умна, будна и с добра самоирония.

Как да спечелите покани за концерта на Дженифър Лопес и най-добрият стратег в Къщата ли е Къци според Румен Луканов и Жаси – гледайте във видеото.