Щастливците са от Перник и Бобошево и ще си поделят по 4 милиона и 736 хиляди лева

Джакпотът, предизвикал истерия в цяла България, падна. Щастливците милионери са двама - единият е подал своя фиш в Перник, а вторият - в Бобошево. Всеки от тях ще вземе по 4 милиона и 736 хиляди лева.


В Перник милионерът е пуснал комбинация на стойност близо 20 лева, а в Бобошево щастливецът е играл с четири обикновени комбинации от 2 лева и 80 стотинки.


Огромната сума в тотализатора се натрупа в продължение на 36 тиража. В последните дни преди тегленето на късметлийските числа пунктовете работиха извънредно.


Икономическата криза през последните три години отприщи рекордните джакпоти, според статистиката на тотализатора. Това лято късметът се усмихна на петима тотомилионери, които си разделиха печалбата от 6 294 000 лева. На 8 юли почерпиха двама в София, двама в Ботевград и един в разградското село Йонково.


През 2011 година февруарският студ донесе 7 милиона лева на жител на град Кубрат, който пусна един фиш на стойност 2,80 лв. През 2010 година отново скромна инвестиция от 2,40 лв. се оказа печеливша за жител на Ловеч.

 

Повече по темата може да гледате във видеото.

 

Репортер: Николай Василковски