Водещата на Новините на Нова бе отличена в категорията „Телевизионна публицистика”

Водещата на Новините на Нова Даниела Тренчева получи наградата на списание “Грация” “Жена на годината” в категория “Телевизионна публицистика”.


Това са седмите поред награди, които организира списанието. Дамите, допринесли за обществения живот в страната през изминалата година, бяха разпределени в 12 различни категории.


Водещата бе отличена в категорията „Телевизионна публицистика”. Наградата й беше връчена лично от програмния дериктор на „Дарик радио” Константин Вълков.


„Това е едно признание, което е признание не за мен обаче, а за работата в телевизията, за работата на целия екип. Защото работата в телевизията е екип. Едно признание и за хората, които са в ръководството на Нова телевизия, защото те ми дават възможност да работя и ми имат доверие. Дават ми възможност да ги затрупвам ежедневно с идеи. Не ми се карат, когато не спазвам срокове. Не ми се сърдят, когато греша. Дават ми възможност да греша и ми дават възможност и през годините, и сега да се уча”, заяви развълнувано Даниела Тренчева след награждаването.


Тя обаче заяви, че още не знае къде ще сложи статуетката и не отрече възможността тя да украси бюрото й в телевизията. По думите й тя винаги се е възприемала на първо място като човек и чак след това като жена.


Повече по темата може да гледате във видеото.


Репортер: Михаела Карабельова