Министърът на регионалното развитие обяви, че умее да управлява с размах

"Според мен управлението и мениджърските качества са много важни, защото в крайна сметка управлението е да постигнеш резултат, управлявайки много хора в правилната посока и да можеш да ги мотивираш. Трудно е да си правя самооценка, за да не звучи включително и самохвално, но аз смятам, че моят стил е с размах. Поне така казват и околните около мен. А моята вълшебна дума е „веднага””. Това заяви министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова в предаването „Всяка неделя”.


Само преди дни тя получи приза „Жена на годината” в категорията „Политика”. Критериите в тази категория бяха способност да управлява със стил, елегантност и интуиция.


Попитана за отношението й към парите тя отговори: „Уважавам парите, независимо че в един момент, особено аз работих дълги години в министерството на финансите и то финансов контрол и управление на предприсъединителните инструменти и след това структурните фондове, в един момент започваш да подписваш и платежни нареждания и документи с цифри с много нули и спираш да ги възприемаш като една цифра с шест нули. Но уважението ми към парите и голямо”, заяви министър Павлова.  


На твърдението, че е на второ място по доверие между политиците тя отговори така: „За мен лично е по-важно е да го запазя това доверие. Затова не искам да се почувствам, че съм си повярвала. Не си позволявам да си повярвам”, категорична бе Павлова.


Целия разговор може да гледате във видеото.