В студиото на Нова телевизия рапърът дари 1 000 лева за 16-годишния Миро, болен от рак на белите дробове

След като беше обвинен, че е отказал да пее на благотворителен концерт без хонорар, рапърът Криско дари 1 000 лева за 16-годишния Миро, болен от рак на белите дробове.

В началото на седмицата организаторите на благотворителен концерт в Стара Загора, който е имал за цел да събере пари за лечението на болно момче, обвиниха Криско, че е отказал да пее без пари.

Рапърът обаче вижда нещата по друг начин. Според него организаторите са се обадили на екипа на Криско и са поискали той да пее на концерт, без да обяснят, че става въпрос за благотворителност.

След това се изясни, че е благотворителен, но те са казали, че въпреки това за някои изпълнители ще има хонорар”, заяви Криско. По думите му хонорарите на благотворителни концерти се дават изключително рядко.

„Отидохме в Стара Загора, като организация беше пълна нула, организаторите казаха, че нямат никакви спонсори, а бяха наели сцена за 1 800 лева и бяха продали билети”, разказа Криско. Рапърът обясни, че организаторите са се държали грубо към екипа му, след което обяснили, че пари за хонорари няма.

Хонорарът ми беше договорен за 1 500 лева. Тогава казах 1 200 надолу, за да може с останалите 300 лева да си покрия разходите за транспорт и за екипа”, разказа Криско.

Рапърът съжали за случая и се извини на болния Миро и хората в залата, че не излязъл да пее.