Според него, ако БСП можеше да създаде работни места, нямаше да върне мандата на президента

„Сергей Станишев каза, че няма да е министър-председател. Той заяви, че БСП няма да управлява, защото не желае да управлява сама, защото не може да управлява сама и ще търси някакви коалиции. Това са потресаващи неща”, заяви Юлий Москов. 

 

„БСП е доста консервативна партия и както виждате всички я критикуват и нападат отляво. Много ми се иска в България обществото да се нормализира и българските глаждани да намират в политическите партии тези идеи и своите възгледи. За съжаление лъжата върви с нас цели 23 години. Българската държава трябвад а бъде социална, правова и демократична държава. Във всички тези области има страшно много какво да се желае. И протеста, както видяхме, е системен протест”, заяви от своя страна Светлана Шаренкова - журналист и председател на Форум „България – Русия”. 


Москов не пропусна да отбележи предизборните обещания на БСП, че ще разкрие 250 000 работни места. „Ако той действително можеше да създаде работни места, той нямаше да върне мандата на президента Росен Плевнелиев. Политически изключително удобно и изгодно за БСП е Станишев да беше взел мандата”, отбеляза Юлий Москов. 


На въпрос дали ще има доста малка избирателна активност журналистът Любен Дилов – син заяви: „Трудно ми е да прогнозирам от сега. Към днешна дата изглежда, че все още обществената енергия е голяма. Има един невъзстановяем ресурс и това е общественото доверие. Той се унищожава много по-бързо от всички природни богатства на България. Степента на вътрешното доверие между нас е изключително ниска”, допълни Любен Дилов – син. Според него това се пренася към държавата, към институциите и е основия проблем, който трябва да лекуват политиците с думи. 


Целия разговор гледайте във видеото.