Спешна помощ за отчаяните българи готви новият здравен министър...

Доскорошните депутати масово се регистрират като безработни на борсата, пише в. „Труд”. Засега най-много от ГЕРБ, показва направената проверка на ежедневника, Всички те ще получават максималното обезщетение от 1200 лева месечно, тъй като са били осигурявани на повече от 2000 лева брутна заплата. Държавата ще ги подпомага между 6 месеца и една година, в зависимост от трудовия им стаж. Депутат от ГЕРБ, пожелал анонимност, съобщи, че ръководството на партията е посъветвало повечето бивши народни представители да се регистрират в бюрата по труда, за да имат законни доходи по време на предизборната кампания.

 

Лидерът Сергей Станишев ще обикаля от врата на врата в страната, за да убеждава хората на гласуват за БСП. На предсрочните парламентарни избори на 12 май той обеща, че проблемите на българите ще бъдат чути. Иначе в БСП продължава да зрее напрежение около реденето на листите, тъй като се очаква повечето стари лица и бивши министри да бъдат. Попитан по темата, Станишев лаконично отговори, че в списъците с кандидатите за депутати може да има повече икономисти от гражданската квота.

 

Премиерът почти уволни Михаил Константинов. На 26 март той ще обяви официално дали шефът на „Информационно” обслужване остава на поста си.

 

Спешна помощ за отчаяните българи готви новият здравен министър. Проф. Николай Петров мобилизира всички регионални здравни инспекции в страната да издирват и оказват подкрепа на хора, които са на ръба и са готови да сложат край на живота си. Повод за решението му стана поредният случай на самозапалил се мъж. 

Информация по още актуални теми ще намерите в прегледа на печата в "Здравей, България" във видеото.