Зрителите няма да видят е самбата, която двойката Наталия-Живко подготвяше усилено

Наталия от Ростов на Дон, дойде, видя, но не победи на сцената в „Dancing Stars”. В петъчния LIVE, хубава сексоложка и танцовата й половинка Живко, се сдобиха с втора елиминация, която се оказа последна. Каубойският им танц и имидж имаше своите фенове, но те не бяха достатъчни, за да задържат двойката в шоуто. След оттеглянето си от спектакъла, Кобилкина ще се заеме с отново с това, което прави най-добре – да дава професионални съвети за отношенията между мъжете и жените.  Онова, което зрителите няма да видят е самбата, която двойката усилено подготвяше на най-горещата песен на Глория Естефан. 

 

Ицо Хазарта и Лили получиха силна подкрепа от журито. Зрителския вот ги върна отново в играта и им спести танца в елиминациите.  Боксьорът Детелин Далаклиев и партньорката му Кети   представиха един много по-добър танц.  Шампионът по бокс бе защитен от шампиона по стрелба  Мария Гроздева. Зрителите  ги подкрепиха и им дадоха шанс да изиграят своя виенски валс в понеделник. Според журито мистър „Сделка или не”  е постигнал най-голям напредък в танците, а той допълни, че това е благодарение на партньорката му Ралица. Според Нед, който бе сред гостите  в шоуто, Румен не е просто забавен, той е откровено смешен и затова си заслужава да остане   шоуто.  


„Заради тези две баби всичко си заслужава”, сподели Део пред камерите на „Dancing stars” и поясни, че двете му баби са силно развълнувани  и радостни от неговия танц с  Елена. Ангел за кратко смени Дорина с Мойсей, за да изпеят тоталния хит на миналото лято - „Кой ден станахме”. А Алфредо Торес заряза стола си в журито, за да танцува с шампионката по художествена гимнастика Симона Пейчева. 


В понеделник 25 март от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия  12-те  звездни двойки ще се изправят пред предизвикателството да танцуват самба и виенски валс. 


Всички фенове на „Dancing Stars” имат възможността да се състезават за страхотни награди, между които самолетни билети до родината на фламенкото – Испания. За целта те трябва да се включат в играта на официалната страница на шоуто във Facebook: facebook.com/DancingStarsBulgaria до края на месец април.