Иранска фондация я предлага безплатно на правителствата в целия свят

Безплатно производство на ток в домашни условия, междуконтинентално скоростно пътуване и космически полети за всеки. Това не са сюжети от бъдещето, а реална технология, която иранска фондация предлага безплатно на правителствата в целия свят. Условието – технологията да не се ползва за създаване на оръжия и унищожението на хора.

 

Технологията-чудо се нарича магнитно-гравитационен генератор. 40 години върху нея работи иранският учен инженер Мехран Кеш. Чрез генератора е възможно производство на електрическа енергия в домашни условия.

 

Ползването на технологията може да става чрез специални такси, които обаче ще са в пъти по-евтини от сегашните сметки за електричество.

 

Друга разработка на учения е създаването на нов тип летателно средство. Инж. Мехран Кеш твърди, че е възможно постигане на движение с огромни скорости и създаване на условия човешкото тяло да издържа на ускоренията. И колкото и да звучи фантастично, тези разработки били в напреднал стадий на развитие и предоставени на няколко правителства в света. Те получили ключа на технологията с договор.

 

Българското звено на фондацията вече е официално регистрирано, а създателят й призовава правителството за съдействие.