От старта си досега Adwise се превърна в предпочитана платформа за популяризиране на бизнеса

Adwise.bg, услугата на "Дарик Нет” ЕАД за реклама на клик, насочена към малкия и среден бизнес, стана на 4 години.

 

От старта си досега Adwise се превърна в предпочитана платформа за популяризиране на бизнеса на повече от 650 рекламодатели.

 

"За мен Adwise предлага най-добрата възможност за реклама, съобразена с възможностите на клиентите. Предимствата са не само в цената на клик, но и в управлението, оформлението и достъпа до едни от най-посещаваните сайтове", коментира един от потребителите ни Васил Стоянов.

 

Друг потребител - Стоян Николов, пожела: "Успех с развитието на една от най-ефективните към този момент рекламни мрежи в България".

 

Стартът на сайта е точно преди четири години, като целта на "Дарик Нет” ЕАД е да предложи на потребителите си ефективна и икономична реклама, с помощта на която всеки рекламодател може да достигне до точната за него аудитория, като сам определи цената, срока и продължителността на рекламната си кампания. 

 

Adwise предлага възможността да рекламирате вашия продукт или услуга в най-посещаваните български сайтове: Abv.bg, Vbox7.com, Carmarket.bg, Gbg.bg, Edna.bg, Sinoptik.bg, Dariknews.bg, Novanews.bg, Gong.bg и още над 600 български сайта.

 

Допълнително предимство на услугата е, че рекламата се показва безплатно, а заплащането става на клик, като по този начин всъщност се заплаща за вече постигнат резултат. 

 

Това, което оптимизира целия процес, е възможността във всеки един момент от кампанията да бъде проследен нейният ход и статистика в реално време, а рекламното послание, цената на клик и дневният бюджет могат да бъдат променяни постоянно, като по този начин умело управляваните реклами могат да постигнат максимален резултат с минимално изразходени средства.

 

За разлика от сходни продукти, "Дарик Нет” ЕАД не взима комисиони и ежедневно има специалист от компанията, който отговаря на всички въпроси и предоставя безплатна консултация за оптимизиране на кампаниите.

 

За екипа на Adwise обратната връзка от страна на рекламодателите и партньорите на услугата винаги е била важна. С тази цел периодично се провеждат и анкети, чиято цел е да се събере информация, която да направи услугата още по-ефективна.

 

Ето какво сподели един от участниците в последната анкета на Adwise Траян Бончев, който ползва активно услугата от 2011 г.:

 

Adwise ми помогна да намеря много нови клиенти и продължава да го прави.

 

Едни от най-важните предимсва за мен лично са: лесната работа; цената, която заплащам за клик и качественият трафик, който получавам”.

 

Когато започва да рекламира чрез Adwise, Траян Бончев  очаква да повиши продажбите си в онлайн магазина. Така и стана, посочва той три години по-късно.

 

Ако искате и вие да се възползвате от услугата, за да рекламирате вашия бизнес, повече може да научите тук – Adwise.bg.