Приемат се залози в политиката, икономиката и шоубизнеса

Българите обичат да залагат не само на футболни срещи, но и на различни случайни събития от сферата на политиката, икономиката и шоубизнеса. Това е изводът от работата на Красен Хинков мениджър на компания, организираща игри на късмета.

 

Той споделя, че коефициентите за случайни събития или по-скоро за изходите от тези събития се определят по много близък начин до спортните състезания. „Имаме екип от специалисти, които постоянно следят обстановката. Следят всякакви информационни източници, интернет, преса, медии. И на базата на цялата информация, която те събират, правят своята експертна оценка за най-голямата вероятност определен изход от събитието да се случи", казва Хинков.

 

Играчите у нас са се разделили на три групи по време на изборите. Така е имало прогнози по партийни пристрастия и рисковани залози за голяма печалба. Мнозинството от сънародниците ни обаче са показали добро познаване на обществено-политическата обстановка.

 

Имахме печалба от 4 или 5 хиляди лева за един залог, за изхода от формацията на госпожа Кунева. Имаше и още няколко играчи, които бяха играли с по-сложни комбинации върху победа в различни региони”, допълва мениджърът.

 

Залозите върху случайни събития са интересен начин да се изследват и настроенията в обществото. По думи на експертите в момента хората по-скоро смятат, че съществуването на правителството ще продължи по-дълго време. Поне до следващата година. Но много малко от тях прогнозират, че то ще издържи целия си мандат.

 

Дни преди старта на новия сезон на „X Factor” вече има залози и за победителя в шоуто.

 

Според нашите коефициенти победителят ще е мъж, но с много близък коефициент. Ние даваме най-големи шанс на мъжете”, казва Красен Хинков.