Шоуто започва на 8-ми октомври от 21:00 по Нова ТВ

Единственият българин, награден за солово изпълнение с еквивалента на „Оскар” за цирково изкуство, гостува в първия брой на „Ол инклузив” във вторник, 8-ми октомври от 21:00 часа по Нова ТВ.

 

Ето и какво сподели за представянето си невероятният Енчо Керязов: 

 

В България съм специално за участието си в първото издание на „Ол инклузив“ по Нова ТВ, по покана на Маги Халваджиян. За първи път в БГ телевизия ще представям цялостния си номер - силова еквилибристика. Досега не съм го реализирал у нас пред толкова голяма аудитория.

 

Номерът е изключително труден, още повече, че тук изцяло ще разчитам на професионализма на екипа на предаването, защото те ще ми съдействат да го изпълня.

 

Участието ми в „Ол инклузив“ ще бъде единственото ми представяне пред българската публика за поне две години напред.  Вече имам подписан договор и 2015-2016 г. ще работя в САЩ.”

 

Човекът, когото аплодират на крака Ангела Меркел и Арнолд Шварценегер,  ще спре дъха ни във вторник вечер от 21:00 часа по Нова ТВ.

 

Освен него в ТВ спектакъла участват още любимите актьори на България – Димитър Рачков и Зуека, Мария Сапунджиева, Албена Михова, Стефан Рядков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев-Геро и Алекс Кожухаров. Какви са новите им превъплъщения - предстои да разберем. Любо Киров пък ще ни накара да пеем и танцуваме с две невероятни изпълнения на сцената на „Ол инклузив“ – шоуто, в което има по нещо за цялото семейство. 

 

Танци, фокуси и други изненади ни очакват в ефира на Нова ТВ във вторник,  8 октомври, от 21.00 ч. Целият забавен микс ще бъде поднесен от любимеца на ТВ феновете Калин Сърменов – този път в една нова за него роля – тази на водещ.