Очаквайте още д-р Емилова и ексклузивни разговори на Стажанта

В предаването ДИКOFF на 5-и октомври от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия очаквайте:


Да живееш в държавата на Златките и Златка да ти е на гости. Защо мис Плеймейт поиска право на отговор след интервюто със семейство Баневи? Ще продължава ли да воюва или ще се кротне в бяла спретната къщурка с две деца отпред? Метаморфозите на Златка Димитрова.


След като Стажанта се върна в парламента, изразът „да те хванат в крачка” придоби съвсем друг смисъл. Кой ще се осмели да застане пред микрофона на Сашо Диков по време на тазседмичния парламентарен контрол? Интервюта, които никой друг не може да си позволи.


Къде е Ахмед Доган и какво мисли за изповедта на нападателя си Октай Енимехмедов, който миналата събота (28-ми септември) даде ексклузивно интервю за ДИКOFF? Има въпроси, но ще получат ли отговори? Специално посещение на Боянските сараи - ако Сокола не може да долети при Диков, Диков ще долети при Сокола.


Българи – юнаци. Веднага след европейското по волейбол новите любимци на България Любо Ганев, Владо Николов и Георги Братоев за това как се прави отбор, що е то феърплей и кога ще ги видим на почетната стълбица. 


Казват, че по-талантлив сценарист от живота няма. Невероятната история на Трифон от село Васильово го доказва. Преди време той е ранен тежко от глиган и макар разкъсванията в корема да са изключително тежки, накрая излиза, че именно животното е спасило живота на Трифон. Как, ще стане ясно тази събота в ДИКOFF.


Победата е единственият му приятел. Кубрат Пулев – най-добрият ни боксьор тежка категория, който накара всички да се гордеят, че са българи, стяга сватба. Но какво чува по-силно – сватбените камбани или гонга за най-важния мач в живота си? И още, информация от боксьорска ръка: какво представляват ударите под кръста и как да ги избягваме?


Доктор Людмила Емилова - Лечителката. Диети, гладуване, болести... Най-важното е да си щастлив. Какви са рецептите за това и как да опазим духа си здрав? По-страшно ли е душевното затлъстяване от физическото и как да прочистим мислите си?


Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис