„Дадохме 100 % от себе си”, заявиха The New Way, след като слязоха от сцената

Eдинствената бой банда в X Factor напусна сцената на шоуто. Светослав, Симеон, Александър и Минко излязоха на елиминации срещу Виктория Куприна.


След изпълнението си на Backstreet Boys, те бяха подготвили песен на друга хитова друга - кавър на песента „One Way or Another” на One Direction. Въпреки това обаче, световноизвестните бой банди не успяха да донесат късмет на четиримата родни таланти.


Четиримата съдии бяха на противоположни мнения относно това кой да остане в X Factor. Любо бе категоричен, че Виктория трябва да продължи участието си в музикалното шоу. Мария Илиева подкрепи своя отбор и даде гласа си за момчешката група. Саня бе категорична, че е за Виктория. Така решаващият глас остана да дае Заки, който от своя страна подкрепи изпълнението на Виктория.


„Дадохме 100 % от себе си”, заявиха The New Way, след като слязоха от сцената. „X Factor беше едно страхотно изживяване и школа”, допълниха още те, като признаха, че макар да са били за кратко заедно, вече се чувстват едно цяло. Четиримата обещаха на съдиите и зрителите за продължават да пеят в квартет.