Става въпрос за първата профилирана зала за хип-хоп танци - ‘VS’ DANCE

По традиция есента и зимата са онзи период от годината, когато голяма част от хората прекарват повече време на закрито. Вече обаче има още една достатъчно добра причина, която да ни изкара от вкъщи и да ни осигури поле за танцова изява.

 

Става въпрос за първата профилирана за хип-хоп танци зала, която отваря врати. Зад проекта стои небезизвестната Виктория Михова – Goldy, която освен че е носител на наградата Best Club Dancer на България 2012, е и хореограф. 

 


Пространството на ‘VS’ DANCE се намира на удобно място в центъра и се простира на площ над 150 кв.метра, като включва просторна кръгла съблекалня. Интериорният й дизайн, разбира се, отговаря напълно на рап стилистиката


Курсовете ще се водят от едни от най-добрите преподаватели в България като Ивайла Гергова - AvA, Лазар Карпачев - Лазо, Валентин Валентинов - V-RAW и самата Goldy. 


Класове ще има и за начинаещи, на които им предстои тепърва да навлязат в територията на хип-хоп танците и за професионалисти.


За да бъдете „крачка напред”, може да се спрете на стила Waacking/Vogue. Той е изключително популярен в световен план, но тепърва навлиза у нас. Очакват ви класове по Krump, Ladies Style SWAAG, Newstyle Hip-hop, класически Hip-hop, House Dance и Dancehall/Ragga Jam. И това не е всичко. ‘VS’ DANCE ще разчупи предразсъдъците, че този тип танци са само за определена възрастова група. При тях ще намерите и курсове за Hip-hop за деца, както и курс по модерни танци за дами над 36 години.


В момента тече прием на нови ученици в школата.


Ако все пак се чудите дали това е вашето място, проверете на 26-и и 27-ми октомври специалните класове на легендарния денс-пърформър J.K.Sanchez, който се е спрял именно на тази зала за визитата си. 


‘VS’ DANCE се намира на столичния бул. "Витоша" 91, в непосредствена близост до НДК.

 

Текст: Миалена Халваджийска