Сестрата на Бойко Борисов се яви на конкурс за директор на лечебното заведение

„Във вестник прочетох, че има обява за провеждане на конкурс за директор на болница „Шейново”.  Това е четвъртия опит да се сложи директор на тази болница с конкурс”, каза в „На светло с Люба Кулезия” д-р Красимира Иванова, сестра на Бойко Борисов, по повод кандидатурата й за директор на медицинското заведение.

 

По думите й винаги се е борила сама и затова е решила да опита да направи и друга кариера. „Исках чрез кариерата си да поставя пациентите в центъра на проблемите в здравеопазването, тъй като имам много идеи”, каза още тя.

 

Д-р Иванова допълни, че за нея този конкурс е бил едно предизвикателство. „Освен това отговарям на всички условия”, допълни тя. Пред Люба Кулезич тя сподели още, че не се е отказала от тази битка, защото до момента тя няма отговор какво се случва с конкурса. 

 

„Дали ще стана директор или не, няма никакво значение”, заяви тя. Това, което я възмути е, че след разговор в комисия, конкурсът е бил спрян, защото един от кандидатите е бил в конфликт на интереси. Оказва се, че това е тя, а причината е, че е сестра на бившия министър-председател. 

 

Чувствам се политически репресирана. Непрекъснато ми пречи, че ме коментират като сестра на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а аз съм професионалист”, каза д-р Красимира Иванова. 

 

Повече по темата гледайте във видеото.