Според Александър Кръстев трябва да се даде шанс на правителството

„Когато започнаха протестите срещу правителството, аз реших с фланелка с лика на Пламен Ореварски да подкрепя правителството”, каза в „Здравей, България” Александър Кръстев, който носи тениски с лика на премиера Пламен Орешарски. В четвъртък той влезе в парламента и успя да си вземе автограф от министър-председателя. Мъжът разкри, че ако има интерес, ще пусне тениските в серийно производство. Според него трябва да има протест по точна тема и точни аргументи. 

 

На въпрос откъде е тази любов към премиера, Кръстев отговори, че това не е любов към Орешарски, а любов към истината и правото, след като си спечелил едни избори по някакъв начин, да ти дадат възможност да се докажеш. 

 

Попитан как е влязъл в парламента, той отвърна, че влиза там почти всеки ден и дава предложения към гражданските комисии. Кръстев съобщи, че най-добре работи с депутата от БСП Борис Цветков. „С него се познаваме повече от 30 години, създали сме няколко студентски и една младежка организации”, добави Кръстев. 

 

Трябва да се даде шанс на Орешарски, а Бойко Борисов и Цветан Цветанов трябва да отидат зад решетките”, каза Александър. 

 

Повече по темата гледайте във видеото.