Първия идеализиращ крем-серум от VICHY

Vichy България засне три изключителни съвременни българки с динамичен и модерен начин на живот. Те тестваха новия Idealia Lifе Serum в продължение на осем дни в своето ежедневие, редом с жени от Париж, Ню Йорк и Шанхай!

 

Ето малка част, от това, което те ни споделиха за своето динамично и често свръх-натоварено ежедневие:

 

Калина Арсова - фотограф на бебета, известна като "Калина ме снима"

 

"Казвам се Калина. Снимането е моята интерпретация на живота. Имам най-прекрасната работа на света - снимам бебета и деца. Често ми се случва да преживявам най-щастливите моменти с току-що родилите майки и да запечатвам първите мигове от срещите с жадуваното бебе. Това е истинското вълшебство, което откривам в тези две шепи новороден живот. Понякога снимам по 12 часа на ден, толкова е динамично, светло и свежо, че не мога да спра.

 

Умората пристига късно вечер, когато сядам пред компютъра и започвам за подбирам и обработвам снимките, но това е от онази умора, която те отпуска и зарежда".

 

Антония Йорданова – дизайнер на собствена модна марка - Knapp, моден редактор и стилист

 

"Щастлива съм с работата си, с шанса да правя това, което искам всеки ден, но съм приела сякаш доста буквално това верую за начина си на живот, защото рядко имам свободно време и съответно, твърде малко моменти за себе си. Поради забързаното и непредвидимо по своята продължителност ежедневие, което минава през телевизията, редакцията на списанието и шоурума на марката, чийто дизайнер съм, често се събуждам с ясно изразени тъмни кръгове.

 

С радост приех възможността да пробвам Idealia Lifе Serum, тъй като добрата козметика присъства в големи количества на моята тоалетна масичка и с ентусиазъм приемам възможността да я обогатя с още по-иновативен тип грижа за кожата, с която да пазя свежестта и красотата, които се надявам, че все още притежавам, независимо че не спя достатъчно и невинаги успявам да се храня само с най-полезното за мен".

 

Биляна Димова – Bel гл. редактор в приложението за свободно време, култура и изкуство към вестник Капитал – Капитал Light и DJ (музикален селектор)

 

"Повече от десетилетие животът ми минава в предаване на списания за печат, преследване на срокове и непрекъсната комуникация. Ритъмът може да те унищожи, ако се изгубиш в бързането. Моето лично намиране идва, щом ме връхлети най-плътното щастие – чувството за добре свършена работа и усещане за смисъл тогава, когато посланията и представените в списанието теми са вдъхновили и впечатлили читателите му. Вечерта е времето на музиката. Преди около три години съчетах всичко това в едно – започнах да селектирам музика в различни барове и клубове, да правя подкасти и пиша текстове за песни. Понякога се случва в края на работния ден се преоблека в офиса и тръгна към актуалния за вечерта клуб, където приключвам със сетовете към 3-4 сутринта. 

 

Тази седмица навършвам 32 години и вече съм сигурна, че късното лягане и бягането след часовника оставят поражения. Кожата и очите ми излъчват умора, която не изчезва с първото за деня кафе".

 

Пълните фото-дневници за осемте дни, през които трите дами тестваха Idealia Lifе Serum в своя ритъм на живот, може да откриете на vichyconsult.bg/IdealiaLifeSeum.

 

Тези, които си закупят серума от аптека от България, могат да се регистрират за участие в конкурса с трите специални награди от българските жени в клипа!

 

Ето и наградите:

 

*Една фотосесия 

От Калина Арсова, фотограф от студио "Калина ме снима" + комплект подходяща грижа от "Vichy"

 

*Една дизайнерска рокля на Knapp

От стилист Антония Йорданова + комплект подходяща грижа от "Vichy"

 

*Един Live DJ сет специално за вас или среща-интервю

От Биляна Димова, Lifestyle editor и DJ + комплект подходяща грижа от "Vichy"

 

*Комплектът включва почистващ продукт, спрей термална вода Vichy и крем Vichy, съобразени с вашия тип кожа.

 

Период на кампанията: 19 октомври – 30 ноември, 2013 г. 

 

Новият крем-серум на Vichy Idealia Lifе Serum дарява лицето с равномерен тен, отпочинал вид и фини пори.

 

Ефектът е доказан чрез клинично тестване. 

 

Idealia Lifе Serum ще ви помогне да изтриете от лицето уморения, стресиран вид, както и първите следи на стареене.

 

Начинът на прилагане на крема-серум е изключително лесен - нанасяте малко количество на добре почистена кожа, с равномерни масажни движения втривате в лицето.

 

Продуктът е подходящ за нанасяне както сутрин, така и вечер, на нормална до комбинирана или суха кожа.

 

*Платена публикация