Очакват ви нови игри, нови щедри печалби и още много изненади

Най-щедрата игра в ефира на Нова телевизия "Национална лотария" се излъчва всяка събота от 19:30 часа в ефира на Нова телевизия.  Водещите Захари Бахаров и Вяра Атова ще раздават невиждани награди, за да продължат да сбъдват още по-големи мечти на участниците в шоуто. Сумите, за които щастливците ще се състезават, ще достигат над 1 МИЛИОН лева във всяко предаване. 

 

Участниците са 10 на брой и се избират на живо в предаването за разпределението на игрите. Изтеглени чрез жребий от Вяра, те се състезават в трите игри на шоуто – „На крачка от късмета“, „Сейфове“ и „MEGA JACKPOT”.  

 

В първата игра – "На крачка от късмета", трима участници играят за чисто нов лек автомобил. Във втората – " Сейфове", двама късметлии се борят за максималната печалба от 40 000 лева. А във финалната, но най-щедра игра - "MEGA JACKPOT", един от петимата участници се изправя пред сферите на „Национална лотария". Той сам определя сумата, за която играе, чрез специално „колело на късмета“, а джакпотът достига до 1 милион лева.  

 

„Национална лотария" е единствената игра, в която всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария – "Сбъдни мечтите си ", да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри", да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност, според тарифния ви план) и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе директно в студиото на шоуто. 

 

Билети на „Национална лотария" могат да бъдат закупени в търговската мрежа. Най-близкото до вас място за продажба на билети, може да намерите на картата ТУК.