Кметът на града се обърна към гражданите с апел да пазят повече съоръжението

Зрители ни изпратиха сигнал в „Моята новина” за опасна детска градина в град Бухово. „В град Бухово площадката е опасна за децата ни. Трябва да пострада някое дете и тогава да се вайкаме. Тук нищо не се прави, а направеното не се поддържа”, ни пише Христо Иванов.

 

Самата кметица се обърна към хората с апел, че съоръженията не са счупени, а се замърсяват от жителите на града. Тя ги да пазят повече детските площадки на които играят децата им. „Уважаеми съграждани, така изглеждаха площадките в понеделник сутринта. Обръщам Ви внимание, че детските площадки в двора на градината е предназначена единствено за деца от нея. Родителите нямат право да посещават и да ползват съоръжението през почивните дни”, се съобщава в писмото ѝ.

 

Сигнал в ”Моята новина” предизвика незабавни действия от ”Софийска вода”След излъчен в понеделник сигнал от „Моята новина” за шахта пред гараж, която затруднява излизането на автомобили, се стигна до незабавни действия от страна на „Софийска вода”. От дружеството отговориха, че са получили информация за пропадналата шахта на 4-ти октомври, а още на следващия ден тя е обезопасена. В крайна сметка проблемното място, включително и настилката ще бъде поправена. 

 

Останалите сигнали в рубиката, показани в "Здравей, България":

 

Какво може да се купи от кафе автомат

 

Маскировка на пътен знак

 

Дупки по пътя Е 79 - с. Кулата

 

Опасна дупка на бул. "Цар Борис" III

 

Медицинска сестра

 

За полицаите, които дремят

 

Вашите сигнали за "Моята новина" може да ни изпратите ТУК.