Очаквайте и втора част на интервюто с бившия ни посланик в Бразилия – Чавдар Николов

Eнджи Касабие, приключенията на Стажанта в парламента, втора част на интервюто с посланик Чавдар Николов, Галя Прокопиева, Антон Кутев, Петър Манджуков, Димитър Пенев, Ники Кънчев и покъртителната история на незрящия Дормуш ще могат да гледат зрителите на ДИКOFF тази събота от 16:00 до 19:00 часа в ефира на Нова телевизия.


Диетоложката на звездите Енджи Касабие в студиото на Сашо Диков. Ще има ли нужда от консултации в ефир или просто от съвети как да изпитваме наслада от живота във всеки един момент? Екзотичната красавица разказва за методите си за отслабване, с които е помогнала на едни от най-популярните хора в света, и за здравето като единица мярка за красота.


Стажанта отново е на петъчния парламентарен контрол, за да провери как се чувстват депутатите след вълните от всенародна любов, които ги заливат като цунами всекидневно. Останаха ли му опорни точки на 42-рото Народно събрание?


Антон Кутев след кратка, но вълнуваща среща с протестиращ, скочил на покрива на колата му. Какво последва? Ще може ли да понесе червеният депутат още от същото или все някога ще се насити на любовта на хората? Опорните точки на властта.


Втора част на интервюто с бившия ни посланик в Бразилия – Чавдар Николов, който беше освободен от поста си заради случая „Боевски”. Единственото телевизионно интервю дипломатът избра да даде за предаването ДИКOFF. След като миналата седмица от ефира на Нова телевизия той разпространи намерението си да съди Външно министерство, тази събота (16 ноември) любопитните разкази за вътрешните дела на Външно продължават.


Протестиращата Галя Прокопиева в студиото на Сашо Диков. Има ли протестът кукловоди и защо някои поддръжници на правителството я сочат като главен организатор? Платени провокатори или платени окупатори. Какви опити за подмяна на действителността да очакваме?


Един незрящ човек, който не помни себе си, иска да прогледне, защото си спомня, че хората все пак са добри. Покъртителната история на Дормуш Ибрям, който живее сам в огромна мизерия и лишения.


Клуб „Богати българи”. Бизнесменът Петър Манджуков на живо в студиото на Сашо Диков. Ексклузивно интервю с ексклузивна личност. Кой е Петър Манджуков - архонт, агент на ДС, олигарх, дарител или предприемчив българин с добър бизнес нюх? Да станеш баща над 60-годишна възраст.


В навечерието на една от най-паметните годишнини в българския футбол, в ДИКOFF гледайте специално интервю с легендата Димитър Пенев. 20 години след неповторимата победа на българи-юнаци на Парк де Пренс и 20 години след прословутото „Господ е българин!”. Мачът трябва да се играе докрай.


Броени часове преди да стане ясен победителят във VIP Brother, Сашо Диков ще се опита да научи малко повече за финала от най-приближения до Големия брат – Ники Кънчев. След двумесечни разтърсващи емоции някой ще е любимата звезда на България. Кой?


Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис само в предаването ДИКOFF.