Скандала между Ели и Златка гледайте по Нова ТВ

Ели Владкова и Златка Райкова ще разиграят първия грандиозен скандал в Къщата на Big Brother All Stars 2013 тази вечер. От 20.00 ч. зрителите на Нова ТВ ще видят първите часове на Съквартирантите под един покрив. Ели Владкова и Златка Райкова ще продължат с пререканията, които ще прераснат в скандал. От успеха на тяхната Мисия ще зависи първият седмичен бюджет на звездите.

Големият старт на риалити шоуто в понеделник вечер изненада зрителите със селекцията от звезди. След успеха на VIP Brother 2013 и извоюваната от Станка Златева титла „Любима звезда на България“, първа в Къщата влезе Ели Владкова, позната от Big Brother Family. Още преди влизането си тя получи Мисия „Кралица на драмата“. На Ели беше отправено предизвикателството да създаде конфликт със Златка Райкова и двете заедно да всеят смут сред Съквартирантите. 

Ели беше последвана от Джийсън Брад Люис – една от звездите на X Factor, красавицата Маги Желязкова и рапърът и кулинар Лео Бианки – участници във VIP Brother 2 и Big Brother 2. Към Съквартирантите се присъединиха също шоуменът Недялко Лазаров, познат от Big Brother 2; ексцентричният поет, писател и бивш Съквартирант - Любомир Милчев - Денди, съпроводен от любимото си куче Хининос; Пенка Георгиева, участвала в риалити формата „Мис България 2013“; фитнес гуруто на VIP Brother 1 Кирил Вълчев - Скалата и един от финалистите в Survivor 2 Станислав Илиев-Финдо.

Тази вечер от 20.00 ч. зрителите на Нова ТВ ще видят първите часове от престоя на Съквартирантите в Къщата. Вижте повече във видеото