Актрисата Луиза Григорова и майка ѝ Ивет Григорова красят корицата на януарския брой

Какво не знаем за най-близките си хора  и защо животът на родителите ни много често е тема табу?

Този въпрос задава новият брой на списание EVA, където в търсене на отговорите се впускат едни от най-известните български жени. Не случайно на корицата на списанието застават майка и дъщеря – младата и талантлива актриса Луиза Григорова и майка ѝ Ивета Григорова, шеф на една от най-големите модни агенции у нас.

Пред EVA Ивета разказва интересната си лична история – за началото на пътя си преди 20 години, за опасностите, през които е минала, за белезите, останали върху най-близките й хора. Тя разказва за шеметния си живот, в който се преплитат сватба по любов още в гимназията, раждане на 19 години, брак, наподобяващ „Бермудски триъгълник” и последван от раздяла, модна кариера, балансиране и оцеляване във войните на шоубизнеса.

Темата за майките и дъщерите провокира списанието да поговори и с актрисата Лили Маравиля, режисьорката Весела Казакова и нейната близначка Биляна и писателката Людмила Филипова, които разказват за майките си, диалога с тях, за това, как са преоткрили най-скъпите в живота си, след като са ги загубили. Към спомените, в специално интервю за списание EVA, се включва и известната френска писателка Делфин дьо Виган, намерила майка си след самоубийството ѝ.