Роклите с пайети и метални отблясъци доминираха под прожекторите в Лос Анджелис

Червеният килим на наградите „Грами” отново прикова погледите на модния свят. Роклите с пайети и метални отблясъци доминираха под прожекторите в Лос Анджелис. "Модната полиция" на ВИП Новините отличи най-добре облечените звезди, както и най-шокиращите модни престъпления.

 

Тейлър Суифт беше облечена в дълга, сребриста, мрежеста рокля, която нямаше как да не предизвика шеги от типа „рицарят с лъскава броня е тук”.

 

Мадона пък избра костюм на Ралф Лорън. Нещата обаче изглеждаха сякаш шити от 8-годишния ѝ син Дейвид Банда. И двамата се появиха на червения килим в черни костюми с вратовръзка и шапки с периферия. Доказателство, че малкият Дейвид е отгледан от истинското „Материално момиче”.

 

Американската певица Зандая като че ли се беше объркала, че отива на кънтри награди, а не на бляскавата церемония „Грами”. Няма друго обяснение защо беше облечена с вдъхновена от Тексаските каубои риза и бебешко синя рокля с копчета и черни точки. Черна точка за Зандая.

 

Кейти Пери пък е пример за „прекалено вживяване в темата”. Бялата рокля от воали с ноти и петолиния е доста по-подходяща за карнавал отколкото за най-голямата нощ в света на музиката.

 

Парис Хилтън изглеждаше така сякаш беше откраднала една от булчинските рокли на майка си. Бялата рокля поло с дълги ръкави е страхотна - за сватба в малка църква във Вегас, през 80-те.

 

Съветваме Скайлър Грей абсолютно никога да не избира рокля, която изглежда сякаш носи втора кожа! Роклята с телесен цвят и материя наподобяваща кожа превръща актрисата в най-закоравелия моден престъпник на червения килим!

 

Двойка и за Алиша Кийс. Огромно разочарование от нейната синя рокля по тялото с огромно деколте. Единственото, което ни харесва в тази рокля е цветът, но това не оправя нещата.

 

Пола Патън пък явно е чула викът на дивото. 38-годишната актриса беше облечена в рокля с щампа на зебра. Твърде неудачен избор. Това все пак е червеният килим на „Грами”, не природен парк в Африка.

 

Но това, което наистина ни шокира, е шапката на Фарел Уилямс. Той дойде на червения килим в спортно облекло и гигантска шапка с периферия от комикс, която открадна цялото шоу на вечерта.