Зуека и Рачков разрешават спора кой е истинският Влaди Ампов

Истинско нашествие на Графа „плъзна” от днес в страната. Петима двойници, които са като две капки вода с един от най-успешните български изпълнители, твърдят, че именно те са изпяли хита „А дано, ама надали”. Дори Влади Ампов не успя да ги убеди, че той е истинският „аз” и спора трябва да разрешат Зуека и Рачков.


Всичко това е част от сценария за втория сезон на най-успешното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода”, което тръгва от 10 март по Нова. Засега известните участници са Павел Владимиров – водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България” и актрисата Нети.  


Дали някой от участниците в „Като две капки вода” ще се преобрази като Графа, ще разберем на 10 март по Нова. А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата.

 

Станете част от публиката на телефон  0885 613 363.  


Преди да наберат номера обаче, почитателите на преобразяването трябва да знаят, че ролята на публиката  в „Като две капки вода” е изключителна важна – тя има задачата да допринася за цялостната атмосфера на сцената и дори да влияе върху представянето на всеки един участник.

 

Задължително условие за всички желаещи е умението да се забавляват, желанието да подкрепят активно своите любимци и да искат да бъдат в центъра на най-свежите, позитивни и забавни телевизионни формати.


Гледайте „Като две капки вода” от 10 март по Нова телевизия.